Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Wilfred Wilfred uit Utrecht
Yess in 1 keer mijn rijbewijs gehaald en dat dankzij Roy.De les methode is buiten gewoon goed en Roy is een geweldige choach, eerlijk en oprecht. Dank je wel Roy!!
Eline Eline uit Nieuwegein
Ook ik heb mijn rijbewijs bij Roy gehaald!!! Roy is een heel eerlijke en aardige rij-instructeur. Ik vond het moeilijk om overzicht te houden op lastige kruispunten, hij heeft me elke keer positieve support gegeven en een hoop nieuwe dingen geleerd! Ik raad het iedereen aan om bij Roy te komen lessen; van fouten maken leer je het beste, maar Roy kan je ook laten inzien waar die fout vandaan kwam en hoe je hem de volgende keer niet meer maakt! Bedankt Roy !
Rianne Rianne uit Nieuwegein
in een keer geslaagd! Met dank aan Roy voor de duidelijke uitleg en de goede feedback tijdens de lessen. Altijd veel geduld als iets niet zo makkelijk gaat of even niet lukt en het dan gewoon nog een keer extra herhalen. Dit vond ik erg fijn!
Joy Joy uit Nieuwegein
Yesss, ondanks mijn examenstress in een keer geslaagd dankzij Roy. Een goede, eerlijke coach met veel geduld.
Quincy Quincy uit Utrecht
Roy is behalve een goede rijinstructeur ook de perfecte coach. De lessen worden aangepast aan de leerling, wat erg veel rust geeft. Hierdoor ben ik één keer geslaagd. Bedankt voor de gezelligheid Roy!

Reacties zijn gesloten.