Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Jazzlynn Jazzlynn uit Nieuwegein
Bedankt Roy voor de leerzame lessen. De feedback en coaching heeft me erg geholpen en heb er veel van geleerd. In 1 keer geslaagd en veel rij ervaring en zelfreflectie toegepast, echt top. Ik ga met een goed gevoel de weg op! Succes in de toekomst šŸ™‚
Hilde Hilde
Bedankt Roy voor de lessen! Door uw goede lessen in 1 keer mijn rijbewijs kunnen halen.
Sarah Sarah uit Nieuwegein
Bedankt Roy voor je goede coaching! Ik heb veel van je geleerd en hoe ik moet handelen bij bepaalde situaties tijdens het rijden. Ik moest veel zelf nadenken tijdens het rijden, zodat ik het beter opsla en goed kon toepassen in de praktijk . Zoals Roy zegt: jij bestuurt de auto. Ik had voor het afrijden wat meer de tijd nodig en die gaf Roy mij ook. Ook paste Roy zijn lessen aan op mijn leertempo. Na het rijden evalueerden wij de lessen, zodat ik goed wist waar ik de volgende keer op moet letten. Dat was erg fijn. Roy had veel energie in mij gestoken en heeft super veel geduld.Roy was streng maar rechtvaardig, zodat je weet wat je te wachten staat voor het examen. Verder had ik een gezellig tijd gehad tijdens het lessen. Tot slot was Roy altijd optijd en je kan hem altijd bellen voor vragen. Ik ga met een prettig gevoel straks alleen rijden.
Sem Sem uit Houten
Ik wil Roy op deze manier heel erg bedanken voor de fijne lessen. Ik ben trotse eigenaar van een rijbewijs omdat ik altijd goed en zorgvuldig gestuurd ben. Als er vragen waren of als ik iets niet goed begreep, legde Roy het altijd nog eens rustig uit. Nogmaals bedankt Roy voor de fijne lessen!
DiƩmo DiƩmo uit Houten
Dankjewel Roy voor de tijd en moeite in mijn rijbewijs. Ontzettend goede coach en geweldige instructeur. Helemaal top!

Reacties zijn gesloten.