Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Sven van Ewijk Sven van Ewijk uit Vianen
Ik heb vandaag mijn rijbewijs in een keer gehaald. Als u opzoek bent naar een goede rijschool dan raad ik u autorijschool Nieuwegein (Roy Somer) zeer zekker aan. Roy begeleid je goed hij heeft veel mensen kennis daar door weet hij precies wat bij wie werkt. Roy hartstikke bedankt voor alle gezellige en leuke lessen.
Menno Bloemendal Menno Bloemendal uit Houten
Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald. Ik wil Roy enorm bedanken voor zijn goede begeleiding en het vertrouwen houden in mijn kunnen. Hij geeft op een manier les die bij jou past. Hierdoor weet je wat je van hem kunt verwachten. Hierdoor leer je alles wat je kan op eigen tempo en ontwikkel je je op een goede manier. Mede hierdoor ben ik erin geslaagd mijn rijbewijs in 1 keer te halen. Hij is een super goede en unieke instructeur die de moeite zeker waard is!!
Gina Kooijman Gina Kooijman uit Nieuwegein
Vandaag heb ik mijn rijbewijs binnengehaald en dat heb ik te danken aan Roy! Roy is een hele lieve man. Hij coacht je op een manier die bij jou past. Elke les proberen we weer samen een doel te bereiken en elke keer je fouten te bespreken en verbeteren. Tijdens de lessen merk je dat Roy zijn kennis over het vak aan jou over wilt brengen. Hij legt alles duidelijk uit en zal alles blijven herhalen totdat je alles begrijpt. Hij geeft je de tijd om alles op je eigen tempo te leren. Ik ben ontzettend blij dat ik bij Roy Somer mijn lessen heb gevolgd, want ik begreep hem goed en we konden het goed samen vinden, niet alleen op vakgebied maar ook persoonlijk. Roy, echt bedankt voor alles!!! Elke week heb ik weer met plezier gereden.
Jamie Lalleman Jamie Lalleman uit Nieuwegein
Roy is een erg vriendelijke, maar vooral ook goede rijinstructeur. Ik heb daarom ook goede ervaringen gehad tijdens de rijlessen. Roy is een echte doorzetter die als doel heeft om ervoor te zorgen dat je als bestuurder van de auto altijd veilig handelt en ook de fouten van het overige verkeer kan opvangen. Roy blijft met je oefen totdat je alle vaardigheden van het autorijden meer dan voldoende beheerst. Roy geeft je net wat meer bagage mee zodat wanneer je het rijexamen hebt, je door de zenuwen etc, alsnog meer dan goed zit. Doordat Roy zo professioneel te werk gaat is de kans heel erg groot dat je in één keer slaagt, zoals ik. Heel erg bedankt Roy voor de goede lessen! Ik heb echt waarde voor mijn geld gekregen!
Deni van Rooijen Deni van Rooijen uit Nieuwegein
Dankzij de super goede begeleiding in een keer geslaagd. Het was super fijn dat er een standaard opstap plek was en je alleen met de instructeur zat. Hierdoor zijn de volle anderhalf uur besteed. Ook de coaching en persoonlijke begeleiding waren super fijn. Bedankt Roy!!

Reacties zijn gesloten.