Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Marc Smit Marc Smit uit Nieuwegein
Goede duidelijke instructeur, veel ervaring, erg gezellig en geduldig. Zeer groot slagingskans. TOP!!!
Vita van de Graaf Vita van de Graaf uit Nieuwegein
Als je op zoek bent naar een ervaren, meedenkende en gemotiveerde leermeester, moet je toch echt wel bij Roy zijn. Als onzeker bloempje begon ik met lessen en nu kan ik zeggen dat ik mede dankzij Roy een hele ervaring rijker ben. Roy, bedankt voor alle super lessen. Ik zal nooit vergeten om mijn knipperlicht aan te doen!
Sebastien Forgeas Sebastien Forgeas uit Nieuwegein
Roy is een persoon die je heel erg goed dingen kan uitleggen en je zeker veel van zult leren. Wat ik vooral heb gemerkt is dat als je bij Roy hebt leren lessen zul je niet bang zijn om in de auto te stappen. Dit geld in elk land. Als iemand aan mij vroeg of ik het gevoel dat ik goed kon rijden was mijn antwoord 100% ja!
Dennis Steenhuis Dennis Steenhuis uit Nieuwegein
Autorijschool Nieuwegein is een uitstekende rijschool. Roy Somer, die werkt met RIS-leermethode, is een zeer geduldige en begripvolle instructeur. Door zijn jarenlange ervaring heeft hij alles wat een kandidaat nodig heeft om optimaal voorbereid naar het CBR-rijexamen te gaan. Roy je bent een geweldige, unieke en uiterst sympathieke instructeur. Mijn dank voor alles!
Brigitte Brigitte uit IJsselstein
Door de RIS-leermodules waar Roy mee werkt leerde ik stap voor stap autorijden. Zo werkte ik eerst aan een goede basis, kreeg ik de auto goed onder controle, en begon ik pas daarna aan de lastigere 'scripts'. Op die manier wist ik precies welke onderdelen meer aandacht nodig hadden en kon ik mij van tevoren goed inlezen in wat ik nog moest oefenen. Roy zijn kennis en jarenlange ervaring als instructeur maken hem een begripvolle maar kritische docent die je zelf laat nadenken over enige verbeterpunten. Door zijn lesmethode dacht ik actief na over mijn fouten en hoe ik hier verbetering in kon brengen. Ik geloof dat ik hier zeker profijt van heb gehad. Door Roy zijn effectieve coachingsmethode kwam ik gaandeweg ook van mijn onzekerheid af en slaagde ik vanochtend in één keer voor mijn rijbewijs. Ik ben Roy heel dankbaar voor zijn begrip, zijn eerlijkheid, en het doen inzien dat ik niet alles in één keer goed hoef te doen.

Reacties zijn gesloten.