Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Niels Niels
Na 2 verschillende rij-instructeurs en een een keer gezakt te zijn ben ik bij Roy terecht gekomen, simpelweg beter kan je niet krijgen. Ik heb voor hem al 2 andere gehad en je merkt echt zo veel verschil qua coaching. Roy weet waar hij mee bezig is en misschien klinkt dat heel normaal maar dat is het zeker niet. Roy coach met zijn methode op een hele fijne en prettige manier waardoor ook ik geslaagt ben!! Erg fijn om jou als instructeur te hebben gehad. zeker weten een aanrader! Bedankt Roy!
Steven Steven
Ik ben vanochtend geslaagd voor mijn examen. Dankzij de lessen die Roy mij geleerd heeft. Ik heb hiervoor bij een andere rijschool gereden. Maar bij Roy heb ik pas leren rijden. Ik raad het echt aan om bij Roy te gaan lessen als je nog je rijbewijs moet gaan halen. Hij is altijd eerlijk en straight to the point. Bedankt voor alles Roy.
Robin Robin
Onlangs ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit is de eerste keer gelijk gelukt, door middel van geweldige coaching. Elke les wordt er gehamerd op de cruciale punten, maar ook de positieve punten worden uitgebreid behandeld. Roy zelf is een man met heel veel geduld, elke les staat hij voor je klaar en ondanks dat er af en toe wat onenigheden waren, blijft hij geduld met je hebben en zorgt hij ervoor dat je jouw rijbewijs haalt.
Casper Casper
Net geslaagd voor m'n rijbewijs 1 keer gezakt en de 2e keer geslaagd met dank aan de super lessen van Roy. Roy legt alles heel goed uit met behulp van het RIS boek waardoor je precies ziet wat je moet gaan doen de volgende les en dan kan je het vast rustig door nemen. waar door je meer tijd over houdt om te rijden wat super gezellig is met Roy Somer naast je. Roy super bedankt voor alle leuke en leerzame lessen.

Reacties zijn gesloten.