Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Lisa Scheffer Lisa Scheffer
Roy is een aanrader. Deze man neemt alle tijd die je nodig hebt. Doe je het niet goed of voel je je niet zeker, dan gaan we het juist doen en wordt je in het diepe gegooid. Roy is er altijd voor je, wat er ook gebeurt. Hij blijft rustig en heeft overal een antwoord op. Zijn inzichten en manier van handelen zijn heel leerzaam. Iedere situatie die wordt opgezocht zijn heel realistisch. Ten slotte is dat ook zo als je zelf de weg opgaat. Je wordt voorbereid. Ik ben enorm tevreden want je wordt heel serieus genomen en krijgt waar voor je geld. Heel erg fijne ervaring met zekere slagingsgarantie. Bedankt Roy met alles wat je voor me hebt gedaan! Lisa
Ghislaine Ghislaine
Hi Roy, bedankt voor de goede en leerzame lessen!! Ik vond het fijn hoe jij me op een rustige manier kon leren rijden, waarna ik gewoon in 1 keer ben geslaagd! Je methode van coachen was effectief en vooral het kunnen nakijken van je les op de camera vond ik een waardevolle toevoeging. Nogmaals hartelijk dank voor de fijne lessen en het helpen in het krijgen van het rijbewijs!
Matthijs Matthijs
Roy is een echte aanrader! In 1x ben ik geslaagd voor het rijbewijs door Roy. Zijn manier van coaching zorgt ervoor dat je zelf meer bezig bent met autorijden en dat je steeds beter van je fouten leert! Daarnaast is Roy een hele fijne man om naast je in de auto te hebben, luistert naar je geeft goede tips en adviezen. Alles wordt vanaf moment 1 goed aangeleerd. Roy bedankt voor alles en het ga je goed! Topper ben je! Gr. Matthijs
Wouter V. Wouter V.
Voordat ik bij Roy kwam heb ik eerst bij een andere rijschool gereden. Bij de vorige rijschool ben ik na 2 keer te zijn gezakt overgestapt naar Roy, op aanbeveling van een collega. Roy legde mij situaties goed uit en gaf niet zoals bij mijn vorige rijschool "gewoon tips, en dan doorrijden". Nee, Roy laat je constant zelfreflecteren. Hij vraagt jou dus wat je beter had kunnen doen bij de vorige actie. Als ik het er uitgebreid over wilde hebben, kon ik gewoon de auto aan de kant zetten en er over praten. Dankzij Roys ervaring als voormalig examinator weet hij als geen ander waar de examinatoren tijdens een examen op letten. Dit was voor mij een van de redenen om bij Roy mijn rijlessen te vervolgen. Anders dan bij mijn vorige rijschool kon ik Roy altijd even bellen of SMS'en als ik een vraag had. Dit was heel fijn. Verder is hij persoonlijk en meedenkend. Deze man verstaat zijn vak, als ik het mag zeggen ;-). Roy, super fijn om met je gereden te hebben. Bedankt voor alle tijd, tips en lessen. Veel succes in de toekomst, en we spreken elkaar vast nog wel!
Marijn Marijn
Na 2 keer zakken bij een andere rijschool ben ik overgestapt naar Roy. Hoewel ik er dus al heel wat rijlessen op had zitten heeft hij mij op een ontzettend fijne manier nog heel veel bijgeleerd waardoor ik bij hem de 3e keer geslaagd ben! Wat ik heel fijn vond is dat Roy heel veel ervaring heeft waardoor hij ontzettend veel weet en dit weet om te zetten in elke keer opnieuw een leerzame les. Daarnaast heeft hij oprechte aandacht voor je waardoor je veel uit een les haalt. Zo heeft hij met mij zelfs op zijn verjaardag gereden omdat ik de dag erna moest afrijden. Ik ben heel blij dat ik de overstap gemaakt heb! Ontzettend bedankt Roy!

Reacties zijn gesloten.