Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Thijmen Thijmen
Laten we maar gelijk beginnen met waar het om draait, de instructeur. Als je een goede rij-instructeur zoekt die weet waar die het over heeft ben je bij Roy aan het juiste adres. Er hangt altijd een goede gezellige werksfeer in de de auto die er voor zorgt dat je snel grote stappen vooruit boekt, aan aanwijzingen geen gebrek. Ook is hij altijd erg duidelijk en weet je waar je aan toe bent. Je hoeft je daarom ook echt geen zorgen te maken dat je te vroeg naar het examen gaat. Als je gaat dan ben je er ook echt klaar voor, ook ik was in 1 keer geslaagd. Nogmaals bedankt voor alles Roy!
Levi Levi
Roy is direct, geduldig en hij blijft steeds aanwijzingen geven waar ik beter op moet letten. Maar soms dacht ik dat ik het nooit zou leren, maar met Roy als instructeur hielp hij mij er positief doorheen. Hij laat je goed nadenken over situaties: wat en hoe ik beter anticipeer op een verkeerssituatie. Hij laat ook zien waarom je beter anders kan handelen. Daar leer je van en krijg je inzicht (heel belangrijk). Roy geeft je de tijd die je nodig hebt om een verkeerssituatie volledig te snappen. Ik ben dankzij Roy’s aanpak van rijlessen in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, Roy ging mee met het afrijden en dat laat zien dat hij echt betrokken is. Bedankt Roy voor de leerzame en gezellige lessen met jou.
Ljubica Ljubica
Ik zat een beetje vast bij mijn (vorige) rijschool en toen heb ik besloten om een second opinion te zoeken. Het toeval wilde dat ik bij Roy terechtkwam. En ik ben gebleven. Zijn manier van het lessen sprak me zeer aan. Bij Roy gaat het echt om het doen, ervaren. Roy is een (h)eerlijk mens, vooral duidelijk, consequent in het doen en zeggen. Hij wil zijn leerlingen goed leren kennen. Dat vind ik echt super. De basis van het rijen ligt dus in het vertrouwen hebben, in elkaar, in zichzelf. Roy is bezig met het coachen en is heel proactief in. Het is heel leuk om te zien dat hij ook zelf wil groeien naast zijn leerlingen. Hij is intuïtief, eindeloos geduldig en herhaalt dingen net zo lang totdat je dat wat moeilijk is geleerd hebt. Hij stelt altijd kritische vragen, waarom dit, waarom dat, wat had beter gekund etc. Hij wil dat je inziet wat je doet. De sfeer is zeer aangenaam, relaxt maar toch serieus. Wat ik ook prettig is dat de les begint op een centrale plek en een leerling heeft echt 1,5 uur voor zichzelf. Ik heb heel veel bij Roy geleerd en heel wat zelfvertrouwen opgebouwd bij het autorijden. Roy,ik ben je hiervoor heel erg dankbaar! Toppertje!!! Hartelijke groet, Ljubica
Trevor Trevor
Als je lest bij Roy Somer weet je waar je aan toe bent. Hij is recht doorzee en draait nergens omheen. Op deze manier ben je goed op de hoogte van je progressie. Ik heb daarom mijn rijbewijs in 1x gehaald.
Danique van Ingen Danique van Ingen
ik ben begonnen bij een rijschool waar ik een aantal lessen heb gevolgd, examen heb gedaan en gezakt ben. de rijschool waar ik bij zat samen met 3 andere die is wegens omstandig heden gestopt is, ben ik bij ROY terecht gekomen. in het begin vond ik het wel wennen weer een andere rijinstructeur na dat ik er al 2 gehad had, maar Roy heeft mij ontzettend goed naar het examen geholpen en dat in 6 lessen! en ja ook ik kan zeggen dat ik geslaagd ben mede dankzij Roy! ik heb heel veel geleerd van Roy en hij heeft me ook de uitleg gegeven die ik nodig had. Roy is een man die echt de tijd neemt voor je en heel goed de dingen uitlegt. ik ben ontzettend bij dat ik de overstap heb kunnen maken naar rijschool Nieuwegein want door de coaching en rust van Roy heb ik ook me rijbewijs gehaald! het is een super rijschool raad het een ieder zeker aan! ROY je bent een topper !!!! Bedankt voor alles! Danique.

Reacties zijn gesloten.