Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Abdeslam Abdeslam uit Utrecht
Top lessen, in 1 keer geslaagd wat nu eigenlijk normaal is bij Roy. Ik vind Roy ver uit de beste rij instructeur in heel Utrecht en omstreken geeft je de tijd helpt je goed en een rechtvaardige man. Ik raad iedereen aan om bij Roy te komen lessen top kwaliteit !!!!!
Rochelle Rochelle uit Nieuwegein
Zonder Roy had ik nooit zo snel mijn rijbewijs kunnen halen. Hij zorgt voor een fijne en gezellige sfeer in de auto waardoor het autorijden leuk blijft. Door je zelf over je fouten na te laten denken leer je hoe het andere keren beter kan. Roy is eerlijk en oprecht en dat is belangrijk voor een instructeur. Zenuwachtig voor het examen hoef je niet te zijn, want zoals Roy altijd zegt: "Als ik met je naar het examen ga, dan kan je goed rijden. Anders ga ik niet."
Brenda Klinkhamer Brenda Klinkhamer uit Nieuwegein
8 september 2016 In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, terwijl ik hoogzwanger was. Mijn vriend had met Roy een afspraak gemaakt en mij met een smoes uit huis gelokt voor een kennismakingsrit. Daar stond ik dan met gemengde gevoelens, verbaasd dat ik er nu op mijn 33e aan moest geloven dat ik ging autorijden en blij omdat ik er al zolang over nadenk. Vakkundig stelde Roy mij gerust dat het leuk was en 15 minuten later reed ik voor het eerst in mijn leven. De klik was er meteen en de keuze om met Roy verder te gaan was snel gemaakt. Mede door de heldere uitleg over hoe Roy het traject van de rijlessen vorm geeft in combinatie met de RIS methodiek en het feit dat je één rij instructeur hebt die weet hoe je voortgang verloopt. Afgelopen jaar was gevuld met veel lachen, serieuze momenten want er moet natuurlijk ook geleerd worden. Je merkt dat Roy in staat is door zijn vele ervaring zijn leerstijl aan te passen op de leerling die naast hem zit. Hij reflecteert op je rijstijl en bespreekt je onzekerheden zodat je daar aan constructief aan kan werken. Deze coaching doet hij op een prettig manier, die eerlijk, duidelijk, consequent en van kritisch inzicht getuigd. Roy heeft als voordeel dat hij goede afspraken heeft met zijn team zodat er bij een camiliteit (bijvoorbeeld een defecte auto, of ziekte) er altijd een oplossing om de rijles door te kunnen laten gaan.
Marjolein Marjolein uit IJsselstein
Roy, Bedankt voor alles!! Ondanks dat ik maar kort bij je gereden hebt (omdat ik eerst ergens anders reed)... heb jij mij het laatste zetje geven om mijn examens goed te kunnen halen! Ook mog veel nieuwe dingen geleerd in korte tijd. Je geeft op een positieve en rustige manier les, wat goed was voor mijn zelfvertrouwen. Daarnaast pas je je manier van lesgeven aan op wat ik nodig heb. 👍👍👍 Nogmaals bedankt! Groetjes Marjolein
Esmee Esmee
Ik ben van een andere rijschool overgestapt op Roy, en dit is zo'n goede beslissing geweest! Ik heb bij Roy echt ontzettend veel geleerd in korte tijd. Dankzij Roy heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald en kan ik nu ook zelfverzekerd de weg op. Bij Roy leer je goed rijden, en vooral dúrven. Heel erg bedankt voor de leuke en vooral leerzame lessen!

Reacties zijn gesloten.