Ervaringen

 
 
 
 
 
 
 
64 berichten.
Jochem Jochem uit Nieuwegein
Dankzij Roy in één keer geslaagd voor het examen! Roy werkt met de RIS die mij een goed inzicht gaf waar ik me bevond. Daarnaast moest ik constant zelf kijken naar mijn fouten en deze corrigeren.
Gilon Goderski Gilon Goderski uit Nieuwegein
Roy is een hele goede instructeur. Hij besteedt veel aandacht en is altijd gemotiveerd. Tijdens de lessen leer je veel, hij houdt ook van een praatje. Het is zeker een aanrader!
Charlotte Vriesema Charlotte Vriesema uit Houten
Een super rijschool! De instructeur was elke les erg gemotiveerd en stak veel tijd in mij, waardoor ik mijn rijbewijs in 1 keer gehaald heb. Ik ben erg tevreden over de manier van les geven en ik zou het zeker aanraden!
Ab Ab
Roy is een top instructeur die duidelijk uitlegt en je de volle aandacht geeft. Geen gedoe met mensen ophalen & brengen en een goeie sfeer in de auto. Top rijschool en zeker een aanrader! Heel erg bedankt Roy!
Pierce Pierce uit Utrecht
3 september 2019 Super rijschool! Roy heeft elke les weer veel moeite en energie in mij gestoken. Hierdoor heb ik mijn rijbewijs in 1 x gehaald. Als je serieus bent in je rijbewijs halen is dit de perfecte plek.

Reacties zijn gesloten.